SAKU

Headbang Tattoon perustaja, tatuointitaiteilija Saku Kuusiola, pullahti maailmaan vuonna 1976, rääkäisi "Paperia!" ja alkoi piirtää kuudenneksi sormeksi kasvaneella kynällään.

Sakun innostus ihon inkkaukseen kehittyi jo varhain.
Ensimmäisen oman kuvansa mies isketyttikin ihoonsa - ikärajoista piittaamattoman tatuoijan toimesta - jo 15-vuotiaana.

Tästä kihonnut kuume kroonistui ja uravalinta konkretisoitui, kun Ruotsiin elämän heittämänä päätynyt Saku pääsi vuonna 2007 taiteilemaan naapurimaan nahkakanvaseille.

Miehen maine teknisesti taitavana, tyylitajuisena sekä lahjakkaana tatuoijana kasvoi. Hänen tekniikkansa sekä tyylisuuntiin fakkiutumattoman monipuolisen osaamisensa hioi mustan vyön mustemies, silloisen South of Heaven -studion Adde Ramstedt. Vuonna 2010 täydelliseksi tuunattu perfektionisti suuntasi piikkipensseleineen Ruotsin Västeråsin Don´t Worry Mama -tatuointistudioon.

Seitsemän vuotta myöhemmin Suomi sai taiteilijavajeensa tasapainoon, kun Saku avasi oman tatuointistudionsa, Headbang Tattoon, Vantaan Pähkinärinteeseen.

Saku on ystävänä, palveluntarjoajana sekä taiteilijana erittäin arvostettu ja pidetty. Kohtaamiset tämän asiakaslähtöisen artistin kanssa jättävät ikuisen ihastellun leiman, niin ihoon kuin sydämeenkin.

Sakun syvin motiivi tatuoimiseen on asiakkaiden ilmeistä paistava tyytyväisyys ja ilo.

Härmän harmaudessa onnellisuus on kortilla, mutta väriä elämäänsä on mahdollista saada Headbang Tattoosta.

Tervetuloa tuoliin!

"Saku on erittäin lahjakas ja taitava tatuointiartisti. Miehen laaja-alainen osaaminen vakuuttaa. Oli kyseessä fotorealistinen kuva, karikatyyri, pieniä yksityiskohtia tai puhtaita linjoja vaativa tai vaikka peitekuva, on Sakun kyky adaptoitua tyyliin kuin tyyliin suorastaan hämmästyttävä. Kilpailevana kehonrakentajana olen äärimmäisen kriittinen kroppani ulkonäon suhteen, joten tatuointienkin on oltava hyvin tehtyjä."

"Kymmenen vuoden tinkimätön työ huippuammattilaisten seurassa Ruotsin puolella on selkeästi puskenut lahjakkaan miehen osaamista eteenpäin."

- Mika Nyyssölä -
(Mika Nyyssölä on yksi Suomen menestyneimmistä kehonrakentajista ja seurattu mediapersoona.)